Garantie

Wettelijke garantie

Over je bestelling is de wettelijke garantie van kracht. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Al onze bijzettafels dienen in goede staat te verkeren bij ontvangst. Uiteraard doen wij er alles aan om deze kwaliteit te waarborgen. Is er toch iets niet helemaal naar wens? Benader dan onze klantenservice via het contactformulier op onze website of mail naar info@alberohome.nl. 

Albero Home geeft geen garantie op gemaakte krassen op het product. Wel kijken we graag naar een mogelijke oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice. 

Ruilen of retourneren 

Een bestelling retourneren kan binnen 30 dagen. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, en worden niet door Albero Home vergoed. Je hebt 14 dagen, na ontvangst, om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren. Wil je een artikel ruilen? Stuur ons dan een mail. 

Altijd aanmelden
Je dient een retour altijd bij ons aan te melden via de mail (
info@alberohome.nl) of het contactformulier op onze website. Wij zullen dan verdere instructies geven zodat de retour goed verwerkt kan worden. 

Heeft het product een gebrek?
Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij lossen dit graag in overleg met je op. Dit kan via ons contactformulier of door een mail te sturen naar info@alberohome.nl. 

Maatwerk
Is een product door Albero Home speciaal naar jouw doorgegeven wensen gemaakt, dus maatwerk geleverd? Dan is retourneren helaas niet mogelijk. 

Nog vragen?

Kijk op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hele collectie

SHOP NU