Over ons

Vader en zoon, met oog voor detail.


Het ontstaan
Albero Home is opgericht door Peter en Max (vader en zoon). Tijdens een brainstorm over een product om in eerste instantie online te gaan verkopen, viel ons oog op de bijzettafel naast de bank. Jarenlang hadden wij thuis een boomstam-epoxy bijzettafel staan, gemaakt door Peter, waarvan wij niet beseften dat deze vrij uniek was. Veel visite was keer op keer enthousiast over deze eye-catcher in de woonkamer. Na enkele verbeteringen en modernisering van het ontwerp konden we van start gaan met dit avontuur!
Met ruim 30 jaar ervaring in het maken van (tuin)meubels vanuit een hobby van Peter, werd er in rap tempo een voorraad aangelegd. Tegelijkertijd bouwde Max de webshop en bereidde alles omtrent marketing en sales voor. Enige tijd later werd ook de productgroep 3D Wall-Art toegevoegd, van ontwerp tot productie geheel in eigen beheer. 
De items zijn tijdloos en passen in bijna ieder interieur.

Doorlopende verbetering
Door onze producten met gepassioneerd creativiteit te blijven ontwikkelen, de lat hoog te leggen en alleen te ontwerpen en te verkopen wat we zelf in ons interieur zouden willen zien, staan wij voor de volle 100% achter onze producten. Wij staan nooit stil en we zijn altijd bezig met nieuwe ontwerpen en verbeteringen.
Al onze producten zijn met de nodige zorg handgemaakt!

Onze missie
Wij willen luxe woonaccessoires voor een eerlijke en relatief betaalbare prijs aanbieden. Toegankelijk voor een breed publiek en snel thuis geleverd.
Omdat wij de productie geheel in eigen hand hebben, bieden wij de extra mogelijkheid om maatwerk te realiseren zodat ons aanbod exact aansluit op jouw wensen en interieur. Het doel is om van jouw aankoop bij ons dé blikvanger in jouw woning te maken die voor niemand onopgemerkt zal blijven!


Benieuwd naar onze collectie? 

Nog vragen?

Kijk op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hele collectie

SHOP NU